Week van de Smaak in de Zuidrand 2021

Ook verzot op lekker eten en drinken van lokale en ambachtelijke origine?

Tijdens de Week van de Smaak van 18 tot 28 november zet Streekvereniging Zuidrand graag haar smakelijke troeven in de kijker!

Wist je dat de Zuidrand heel wat lekkere streekproducten in petto heeft voor jou?

Een aantal chefs uit de Zuidrand gaan aan de slag met lokale en/of streekproducten in een verrassend suggestiegerechtje of koken dagdagelijks met streekproducten. 

Ontdek het aanbod hieronder! 

 

Chez Nous

Week van de Smaak in de Zuidrand

Mortselse wangetjes bij Rocco Mortsel

Bij ontbijt-en lunchbar Rocco Mortsel kan je terecht voor lekkere dagsuggesties en een uitgebreid ontbijt in een gezellig kader.

Speciaal voor de W

Jovade charcuterie

Proef de heerlijke ambachtelijke charcuterie van Jovade.

Met zijn culinaire bagage die hij vergaarde bij enkele sterrenrestaurants, waagde Jochem

Tartaar van dry- aged hamachi bij Steloy

Vishandel Steloy is één van de oudste familiezaken en een waar begrip in Stad Mortsel.

Ze zet al jaren mee de lokale Mortselse streekproducten op

Gratis receptenboekje met streekproducten

Streekvereniging Zuidrand en Toerisme Rupelstreek bundelen de krachten onder de noemer van Streekplatform Rupel/Zuidrand en trakteren jou tijdens de

De streekproducten

In de Zuidrand wordt heel wat lekkers gemaakt! Ontdek hier onze Zuidrandse streekproducten. Je koopt ze in een van onze verkooppunten bij of indien

Jovade charcuterieplankje bij Chez Nous

De nieuwe bistro Chez-Nous in Kontich zet sterk in op lokale verankering en serveert tapas met streekproducten van jonge, lokale (Kontichse)

Tipsy bierdesembrood

Het ambachtelijke Broodatelier in Mortsel staat bekend om zijn broodjes met desem. 

Ze gingen aan de slag met het Mortsels streekbiertje Tipsy en

Fazantenpaté met Tipsy

Slagerij Beyens is vooral befaamd om zijn goddelijke beuling, ook de rest van de ambachtelijke producten is het proeven waard. 

Voor zijn paté gaat