EEN NIEUW ZUIDRAND-MYSTERIE IN MORTSEL

Zuidrand wandelapp Mortsel

Er valt een nieuw Zuidrand-mysterie te ontdekken in Mortsel via de Zuidrand-wandelapp.

Kom Rani en Jerome helpen om het mysterie van de verdwenen zegel op te lossen en redt de natuur in Klein Zwitserland. Geef het juiste antwoord op hun vragen en help heer Arnoldus aan een nieuwe zegel!

Download de gratis app in de Google of Apple Appstore: zoek op ‘Zuidrand mysteries’ en word ook een superspeurder.

PRAKTISCHE INFO

Startpunt: Hoeve Dieseghem, Wouter Volcaertstraat 44, 2640 Mortsel

De wandeling is 2.4km lang en duurt ongeveer 1u45. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en niet toegankelijk voor rolstoel en buggy.

Zorg dat je toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

 

ONTDEK OOK DE ANDERE ZUIDRAND-MYSTERIES

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Met jouw talenten erbij, worden jullie een topteam. Ga met Noor en Lukas mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel de vier spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op je wandelroute. En verdien jouw detective-diploma. 

De Streekvereniging Zuidrand ontwikkelde in 2018 4 Zuidrand-mysteries via deze wandelapp. Ontdek de mysteries in Aartselaar, Edegem, Kontich en Boechout! Vanaf 15 oktober wordt in Lint het nieuwste mysterie gelanceerd. In de loop van 2023 kan je ook in Borsbeek, Hove en Mortsel een Zuidrand-mysterie helpen oplossen.