Kersthappening Edegem

Kersthappening Edegem 2022
programma kersthappening edegem

Op 17 en 18 december is het weer tijd voor de Edegemse kersthappening! Kom mee gezellig vertoeven op het Gemeenteplein en geniet van muziek en optredens.

Ook de drank-, eet- en geschenkstandjes geven je dat ultieme eindejaarsgevoel. Het volledige programma lees je hieronder.

Programma Zaterdag

13.30 uur : T-Trio

Laat je verrassen door 3 koperblazers die de mooiste klanken uit hun instrumenten blazen. Nadat het Gemeenteplein opgewarmd is, verspreiden ze zich in de winkelstraten rond het plein.

15.00 uur : 3 Koningen voorstelling door Vevasco

Vevasco, oud-scouts, Edegem organiseerde al 75 jaar optredens rond het driekoningenverhaal, met toneel en zang. De opbrengst gaat integraal naar goede doelen in en rond Edegem. Dit jaar houden ze een Driekoningfeest op 7 januari 2021, van 14 tot 22 uur, op het plein aan de Sint-Antoniuskerk.

​Om 15 uur krijg je een voorsmaakje van wat dit Driekoningenfeest inhoudt.

15.30 uur : Triple Temper

Triple Temper, dat zijn Herman Van den Bergh, Guido Kersschot en Johan Nicasie. samen goed voor meer dan 100 jaar muziekervaring in diverse bands en op vele podia in binnen- en buitenland. Sedert 2021 samen 'on the road' met een akoestisch driestemmig programma dat put uit de mooie rock-folk traditie van de seventies. Denk aan The Eagles, Crosby-Stills-Nash-Young, Jackson Browne, CCR, James Taylor, Joni Mitchell e.v.a.

17.00 uur : Dirk Nyberg

Een artiest pur sang die muziek ademt. Hij brengt de grootste hits van de voorbije zeven decennia van de meest iconische zangers op jouw evenement of feest. Van Dean Martin, Neil Diamond, Tom Jones, tot Engelbert Humperdinck en Elton John, maar evengoed Simple Minds, Queen of George Ezra kunnen de revue passeren

Dirk brengt op de Kersthappening een mix van leuke Kersthits en nummers die je zullen meenemen in de warme nostalgie van deze feestperiode.

18.00 uur : Andiamo

Een podium gevuld met dansers van peuters tot adults. Andiamo gaat ervoor met veel passie en enthousiasme zodat je zin krijgt om zelf te gaan dansen.

18.30 uur : NBDA

Nathalie Baert Dans Academie, een plek waar je in een positieven en sfeervolle omgeving je op creatief en artistiek vlak kan ontwikkelen. Groei en ontwikkeling worden aangemoedigd door een team van gepassioneerde leerkrachten. Zo willen we iedereen ongeacht ervaring, leeftijd en achtergrond, aanmoedigen om samen met te genieten. Zo leer je wat dans echt inhoud en waar dans je in het dagelijkse leven mee kan helpen. Door in te zetten op motorische ontwikkeling van kinderen, op de inleving in dans en het enthousiasme op een gepast niveau worden leuke prestaties neergezet.

19.30 uur : Plug it in

​6-koppige coverband met muziek van de jaren 70 tot nu. Ambiance verzekerd!​

Programma Zondag

14.30 uur : Aidoni

Nina en Jente maken al jaren deel uit van een jeugdkoor. In hun hobby hebben ze elkaar gevonden om de passie verder te delen. Gesterkt door Frederique aan de toetsen brengen ze verschillende covers.

15.45 : Melanie Mertens Polak

​Met popsongs, in een eigenzinnig jasje!

16.45 uur : Kerst-handjes-in-de-lucht

Stefan Beeldens laat je shaken, springen, slowen … een kinderdisco die nog plezanter is voor de mama’s , papa’s en alle volwassenen die te vinden zijn voor ambiance en plezier.

18.15 uur : KroesKontrol

5 straffe gasten met een passie voor muziek. Ze omschrijven zich als eigentijdse muziek met hier en daar een hoek af. Een mooie afsluiter van dit feestweekend!

Meer info: www.edegem.be/kerst-op-het-plein