Mortsels Djeuke - vleespastei met Oudegodje bier

Mortsels Djeuke: vleespastei met Oudegodje bier

Het befaamde Brasvargehakt wordt gecombineerd met gerookt spek en het stadsbier Oudegodje, een knipoog naar het Mortselse Oude God-gebied.


Het BRASVAR'ken, een kruising tussen bekendere rassen als Durocvarken en The Duke of Berkshire, is zacht en smaakvol. Het geheim schuilt in de uitgekiende brijvoeding dat het varken voorgeschoteld krijgt.


Aardappelpuree, kaaswei, draf van Filliers, maïs van eigen teelt en olijfolie komen in de trog van het varken, dat stressloos en antibioticavrij wordt grootgebracht.

 

De beuling van slagerij Beyens is befaamd en wordt veelvuldig geserveerd in Antwerpse tophorecazaken, ga zeker eens proeven! 

Infopunten
Slagerij Beyens
Kaphaanlei 2
2640 Mortsel

Zondag gesloten