In huiskamerrestaurant Conblani te Kontich verrassen Melissa en Maarten je met eerlijke, seizoensgebonden en vooral dagverse producten, zoveel mogelijk van Belgische bodem.

Restaurant Papatya serveert lekkere kwaliteitsvolle Turkse gerechten in een gastvrije sfeer aan budgetvriendelijke prijzen.
Gastheer en eigenaar Mesut Bicici zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, maak je keuze uit Turkse specialiteiten zoals mezze en grillschotels met vis of vlees.
Ze beschikken ook over een traiteurdienst. 
 

Op 10 februari 2017 opende Riccardo Brando zijn nieuwe restaurant Cavalieri in het mooie kasteel Cantecroy. Riccardo kwam 25 jaar geleden naar België vanuit het diepe Zuiden van Italië waar hij hotelschool volgde. De eerste 11 jaar werkte Riccardo als ober in verschillende restaurants in het Antwerpse om vanaf 2003 Restaurant Gran Duca gedurende bijna 14 jaar uit te baten.

Liefhebbers van de Japanse keuken zijn aan het juiste adres bij Ocean Sushi in Mortsel.
Hier kan je lekkere sushi en wok afhalen of gratis laten leveren in Mortsel, Boechout, Hove, Berchem, Wilrijk, Borsbeek en Edegem.


 

Bij Koji Sushi & Thai in Mortsel kan je terecht voor authentieke Thaise en Japanse keuken aan goede prijzen en vriendelijke service.
Op het menu vind je een verscheidenheid aan Thaise en Japanse gerechten, zoals Pad Thai en een uitgebreid sushi menu, gemaakt enkel en alleen met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten.
 

Restaurant De Voorspoed werkt vanuit een pure passie voor koken, en dit elke dag opnieuw.
Al hun gerechten zijn pretentieloos, tijdloos en ongecompliceerd. Hiervoor gaan ze op zoek naar simpele, maar karaktervolle en smakelijke recepten uit voornamelijk de Spaanse en Oosterse keuken, met aandacht voor vegetarische gerechten.

Cosy Kitchen zag het licht in 2010 en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in Mortsel.
Een sfeervol trendy restaurant, waar iedereen zich direct thuis zal voelen.

De keuken van chef Steven is vooral Belgisch getint maar met een knipoog naar de  wereldkeuken. Hij werkt enkel met de beste verse producten en creëert elk gerecht naar zijn eigen stijl.

De smaak van elk ingrediënt komt op die manier tot uiting.

Het restaurant van Chef Khem bevindt zich nu in de Eggestraat (zijstraat van de drukke Antwerpsestraat) te Mortsel met dezelfde formule (buffet aan 19€).
Chef Khem doet alles, dus weinig bediening doch de chef staat garant voor authentieke en lekkere Thaise gerechten.

Il Monello,in hartje Kontich, werd in november 2012 opgericht door Antonello en Monica. Zowel Monica als Antonello zij afkomstig van het Italiaanse eiland Sardinië. In het gezellige familie restaurant worden nog authentieke Italiaanse pizza's en andere gerechten geserveerd. Om de authentieke smaken te verkrijgen worden steeds ingrediënten gebruikt van Sardinië. Iedere dag opnieuw worden de gerechten met passie gemaakt.
Il Monello biedt plaats aan 40 personen, bij mooi weer kan men ook genieten van het terras.

Toerist Welkom

Het theatercafé is een gezellig café en restaurant in het centrum van Mortsel, maar toch achterin verscholen in een rustige groene oase.
Een theaterfoyer en ook een plek om te ontspannen, een hapje te eten, samen te komen met vrienden of vereniging, ...
Met meer dan 100 speciaalbieren in huis, waaronder regelmatig wisselende suggestiebieren op vat en fles, de ideale plaats voor de bierliefhebber.
De menukaart, met als specialiteit van het huis enkele originele gastronomische hamburgers, wordt opgefleurd met afwisselende dagverse suggesties van de chef.