Header

Buurtbistro Soep’t erin is een gezellige horecazaak, gelegen aan de rand van een parkje in het hart van Kontich.
De oude conciërgewoning werd omgebouwd tot een buurtbistro met een ziel.
Dagelijks kan je in de Soep’t erin kiezen een kleine kaart, met lekker en gezond eten.
De Soep’t erin treedt mensen met een warm gevoel tegemoet.
Klantvriendelijkheid dragen ze er hoog in het vaandel en je wordt bediend op een open en hartelijke manier.
De buurtbistro biedt meerwaarde door mensen tewerk te stellen die niet meteen terecht kunnen in het reguliere arbeidscircuit. De Soep ’t erin leidt deze mensen op en heeft het doel ze door te laten stromen naar collega-horecazaken.
Speciaal voor de Week van de Smaak in de Zuidrand stelt de buurtbistro een fijn streekmenu samen:
Soep
Knolseldersoep met walnoten pesto *
Hoofdgerechten
Club met streken
( boterham belegd met rucola , notendressing van Migino *
** filet d’ Anvers, abdijkaas en een gepocheerd eitje)
Quiche met streken
Met of zonder sla
( huisgemaakte quiche met prei , spek en
*** Kontich’s bier Contje )
Dessert
Pannenkoek gevuld met banketbakkersroom
Geparfumeerd met **** Elixir D’ Anvers
Koffie de luxe
Koffie met *****advocaat ,
een stukje ******Kontichs specfour en een glaasje
Elixir D ‘ Anvers
Wijn
Zoals steeds kan je genieten van een lekker glaasje huiswijn
gemaakt door Casa di Mauro. Een leefboerderij voor buitengewone mensen.
*De noten en olie zijn afkomstig van een klein familiebedrijf in Hove waar 1 van onze medewerkers wekelijks werkt. (www.migino.be)
** Filet d ‘Anvers is een Antwerpse specialiteit die in ambachtelijke slagerijen wordt gemaakt.
*** Kontichs Contje is een bier dat in Kontich gebrouwen wordt. (www.contje.be)
**** Kruidenlikeur die al 155 jaar gemaakt wordt in Antwerpen (www.elixirdanvers.be)
***** Advocaat gemaakt door Huize de steiger, een project met dag en woonondersteunig van Pegode. De advocaat wordt gemaakt door het dagcentrum in de atelierwerking.( www.pegode.be/projecten )
****** Kontichs Specfour is een specialiteit uit Kontich dat sinds 1927 gemaakt wordt en te verkrijgen bij Bakkerij St. Rita in Kontich. (www.kontich.be/specfour en http://www.bakkerijstrita.be/)