Header

Bistro Millefeuille is gelegen in het koetshuis van het prachtige domein Solhof te Aartselaar. De inrichting is warm, comfortabel en trendy, en dit in harmonie met het authentieke karakter van het gebouw.
Chef Pascal Spaander maakte speciaal voor de Week van de Smaak een aantal streekgerechten.
TOAST CHAMPIGNON
Strekenbrood (Bakkerij St.Rita in Kontich) , gebakken boschampignons, schorseneren, crème van spruitjes en truffelmayonaise
*
WILDPATE
Drie verschillende smaken van wildpaté (fazant, everzwijn en reebok- De Laet & Van Haver in Hove), confituur van veenbessen, appelboter, gekarameliseerde amandel en strekenbrood
*
CHATEAUBRIAND
Filet mignon van Belgisch witblauw (slager De Laet & Van Haver in Hove), gebakken witloof, spruitjes, handgesneden frietjes en een romige pepersaus
*
ADVOCAAT
Vanille-ijs met advocaat (Vluchtenburghoeve in Aartselaar)
*
KONTICHSE SPECFOUR + 2,00 €
Kontichse specfour (Bakkerij St.Rita in Kontich), mousse van speculaas, granité van kokos, gekarameliseerde banaan en kaneel-ijs