Aperitiefconcert door pianist Misael Mejia Rondo

Main image
Misael Mejia Rondo werd geboren in La Paz, Bolivia in 1992. Toen hij zes jaar oud was toonde hij reeds hoge muzikale kwaliteiten en werd hij reeds aanvaard in het Conservatorium. Hij beëindigde zijn studies met de hoogste onderscheiding.
Hij volgde dan verschillende internationale masterclasses bij o.a. Edith Fischer, Evgeny Koroliov,, Alexander Melnikov en Stephen Hough. Hij besliste om zijn studies verder te zetten aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar hij les volgde bij Irene Russo, Levente Kende en Nikolaas Kende. Hij werd aldaar ook bekroond met de Oranjebeurs als meeste beloftevolle student.
Hij nam geregeld deel aan verschillende internationale wedstrijden. In maart 2015 ontving hij o.a. de tweede prijs in de Stephan de Jonghe piano competitie.
Hij koos voor een carrière als concertpianist en speelde reeds concerten in Bolivië, België (de Singel, Flagey), Zwitserland, Japan, Argentina, Chili, Costa Rica en Nederland.
Hij speelt in Edegem 'The Childern's Corner' van Claude Debussy en 'Beelden uit een Tentoonstelling' van Modest Moussorgsky.
Concert
Events