Beginners (naar het werk van Raymond Carver)

Placeholder image
De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’.

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is.

Dat theaterregisseur Piet Arfeuille (Ivanov, GAZ…) en cineaste Nathalie Teirlinck (Le Passé Devant Nous) samen in het universum van Carver duiken, belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden. Ze maken filmisch theater, zonder ook maar één camera te gebruiken.

Een 5-tal kortverhalen worden met elkaar verweven in deze voorstelling waarin ook de cast van tien acteurs niet te versmaden is.

Gratis inleiding om 19.15 uur

Schrijver: Raymond Carver | Bewerking en regie: Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck | Cast: Katelijne Verbeke, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Lien Wildemeersch e.a. | Vormgeving: Amber Vandenhoeck (Peeping Tom) | Soundscape: Streamer (Gary Shepherd) | Coproductie: De Grote Post Oostende
Theatre
Events