"De Warmste 24-uren"

Main image
Weerom een 3-daagse ten voordele van het goede doel i.k.v. Music for Life van Studio Brussel. Dit jaar zet vzw ACH JA zich in voor vzw De BOOMhut uit Boom. Deze vzw biedt tijdelijk verblijf en dagopvang met professionele zorg aan in een gezinssituatie. Zij bieden kinderen met een beperking een gezellig verblijf met de juiste voorzieningen. Hun missie is ouders en/of verzorgers van een zorgintensief gezin te ontlasten, door hun hun kind(eren) tijdelijk verblijf met zorg aan te bieden. Daardoor kunnen zij eens vrij van zorgen van andere activiteiten genieten.
Door af en toe op adem te komen, kunnen zij op lange termijn de intensieve zorg beter volhouden en zullen zij minder snel overbelast geraken met alle problemen van dien voor het gezin.
Meer info over vzw De Boomhut, visie en werking kan je terugvinden op hun website http://www.vzwdeboomhut.be/
We starten onze ‘Warmste 24 uren’ op vrijdag 7 december 2018 met een Jukebox-night in ’t Veurleste, praatcafé met aanstekelijke muziekjes op ieders verzoek, dé ideale opwarmer voor het weekend. Zaterdag is er de erg populaire algemene quiz (snel vooraf inschrijven !) met aansluitend een ‘After Quiz Party’ in het café. Zondag is er gewoontegetrouw het ontbijt van 09.00u tot 13.00u (vooraf inschrijven !) met aansluitend een optreden van het Waelrant-koor. Dit gerenommeerd koor uit Borgerhout scoorde internationaal al heel wat prijzen. Onlangs nog, in juli, behaalde het in Zuid-Afrika nog twee gouden medailles op de ‘World Choir Games’. Meer info over hen vind je op https://waelrant.be/. We sluiten onze 3e editie af met een verrassingsact in ’t Veurleste. Zoals steeds is de inkom gratis en is iedereen van harte heel welkom om mee te genieten en het goede doel te steunen. Meedoen is het warm krijgen !
Tijdens de hele 3-daagse kan je ook volop genieten van het fel gesmaakte Aartselaars streekbier ’t Solfke, dat dit jaar zijn 3e verjaardag viert.
Verdere info over ‘De Warmste 24-uren 2018’ vind je terug op http://www.dewarmste24uren.be/
Fair or celebration
Activities