Winterwandeling in het Cleydaelhof: Wat de natuur met jou doet

Main image

In de winter een moment van bezinning inbouwen kan nooit kwaad. Voeg daarbij nog een stevige wandeling in het Cleydaelhof waaraan  we ons kunnen opwarmen en je hebt de ingrediënten voor 2 uren van leuke ontspanning.
Het Cleydaelhof is ca 30 ha groot en in eigendom van de overheid (ANB). Je kan er zowel de oude beheersvorm, die meer gericht was op productie van hout, als de meer moderne aanpak via een bosbeheersplan, zien. Bedoeling vandaag is om je het wandelen zelf te laten beleven als een manier om te ontspannen en bewust te genieten van wat je ziet, voelt en ruikt. We doen dit d.m.v. enkele eenvoudige ontspannings- en bewustmakingsoefeningen waarvoor geen speciale kennis vereist is. Er wordt enkel van je gevraagd dat je je een beetje openstelt voor deze alternatieve manier van natuur beleven.   

Afspraak: parking Cleydaelhof in de Zinkvalstraat tegenover het kasteel Cleydael.
Inschrijven is verplicht (max 12 personen). Mocht deze manier van natuur beleven geapprecieerd worden, dan kunnen later nog bijkomende tochten voorzien worden.
Inschrijven is verplicht en voor het comfort van iedereen beperken we de groep tot maximum 12 personen. Indien het maximum wordt bereikt kan je dit zien op onze website www.natuuraartselaar.be.   
Bij deelname tel.nr of emailadres opgeven aan Johan Herreman of 03/887 27 98. 
Meebrengen: wandelschoenen of laarzen bij nat weer. Het terrein is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Guided tour
Activities