Bij la Brasseria da Mauro kan je authentiek Italiaans tafelen in een ongedwongen sfeer. Kom proeven van het allerbeste dat Zuid-Italië te bieden heeft in het hartje van Edegem!

Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove: De Laet & Van Haver.

Reeds 10 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Een uitgebreid diner, een snelle hap of een zakenlunch, ze verwelkomen je graag. 

Combineer de Secreto 07 zeker eens met Butcher’s Gin als aperitief, twee heerlijke streekproducten uit de Zuidrand! 

Bar Eduard staat synoniem voor gezelligheid, een café waar iedereen zich thuis voelt! 

De bar is gevestigd in het oude stationsgebouw  van Hove, een unieke setting met een Spaanse toog uit de jaren 30 en authentieke lambriseringen,

Je bent er van harte welkom voor een drankje en een hapje, ze organiseren ook regelmatig concertavonden. 

Bij Glace Jozef wordt al sinds 1947 ambachtelijk roomijs van topkwaliteit gemaakt. Pak je fiets en ga er zeker eens langs. je kiest er in het hoogseizoen uit wel 16 smaken. Een van onze favorieten is de Piroul, een wafelrolletje gevuld met vanilleroomijs. Een echte delicatesse.

Bij Cindy van Carpe Diem haal je de lekkerste broodjes, pasta's en lasagne. Bij mooi weer smul je alles lekker op op het grote terras.

Zin in een lekkere hap ? Daar zorgt 't Vliegend Schoteltje in Kontich meteen voor.
Je kan er terecht voor broodjes, soep, salades, pasta en nog veel meer. 

De Vondeling is een begrip in de omgeving van Lint. Bij uitbaters Machteld en Leo voel je je altijd welkom. Je moet er beslist een keertje gaan brunchen of een terrasje gaan doen.