Streeksuggestie bij restaurant Jacqueline in Boechout

Restaurant Jacqueline in Boechout brengt een eerlijke en pure keuken.

Ze werken met producten die met passie zijn gemaakt.

Met dezelfde passie en trots bereiden ze deze producten.

 

 

Speciaal voor de Week van de Smaak in de Zuidrand maakten ze een mooie streeksuggestie met walnootolie & verse walnoten van Migino te Hove.

 

 

Witloof – Lichte kaassaus – Olie van lavas – Varkensjus – Rauw witloof gemarineerd in een vinaigrette op basis van walnootolie – Verse Walnoten – Afgewerkt met herfsttruffel.

 

 

Gerecht Week van de Smaak Restaurant Jacqueline
Restaurant Jacqueline 2
Restaurant Jacqueline 4
Infopunten
Info Restaurant Jacqueline
VAN COLENSTRAAT 8
2530 BOECHOUT
03 284 30 33
info@restaurantjacqueline.be

Maandag & dinsdag gesloten
Wo & Do 19u00- 21u00
Vr 12u00 - 13u00 & 19u00 - 21u00
Za 19u00 - 21u00
Zo 12u00 - 13u00 & 19u00 - 21u00
Op middagen is de keuken geopend van 12u00 tem 13u00 om 15u00 sluit het restaurant

RESERVEREN?
http://restaurantjacqueline.be/reserveer.html