Streeksuggesties bij Bistro Millefeuille in Aartselaar

Bistro Millefeuille is gelegen in het koetshuis van het prachtige domein Solhof te Aartselaar. De inrichting is warm, comfortabel en trendy, en dit in harmonie met het authentieke karakter van het gebouw.

Chef Pascal Spaander maakte speciaal voor de Week van de Smaak een aantal streekgerechten.

 

TOAST CHAMPIGNON

Strekenbrood (Bakkerij St.Rita in Kontich) , gebakken boschampignons, schorseneren, crème van spruitjes en truffelmayonaise

*

WILDPATE

Drie verschillende smaken van wildpaté (fazant, everzwijn en reebok- De Laet & Van Haver in Hove), confituur van veenbessen, appelboter, gekarameliseerde amandel en strekenbrood

*

CHATEAUBRIAND          

Filet mignon van Belgisch witblauw (slager De Laet & Van Haver in Hove), gebakken witloof, spruitjes, handgesneden frietjes en een romige pepersaus

*

ADVOCAAT

Vanille-ijs met advocaat (Vluchtenburghoeve in Aartselaar)

*

KONTICHSE SPECFOUR                + 2,00 €

Kontichse specfour (Bakkerij St.Rita in Kontich), mousse van speculaas, granité van kokos, gekarameliseerde banaan en kaneel-ijs

Bistro Millefeuille
Infopunten
INFO BISTRO MILLEFEUILLE
Adres
Baron Van Ertbornstraat 122
2630 Aartselaar
Telephone
+32 3 877 68 80

E-mail
info@bistromillefeuille.be

Geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 12 u tot 14 u en van 18 u tot 21u30.
Zaterdag van 18 u tot 21 u 30. Zondag van 12 u tot 21 u 30 doorlopend.
Gesloten op maandag en dinsdag.