Streeksuggesties bij huiskamerrestaurant Conblani in Kontich

Conblani 1
Conblani 2

In het huiskamerrestaurant Conblani verrassen Melissa en Maarten je met eerlijke, seizoensgebonden en vooral dagverse producten, zoveel mogelijk van Belgische bodem.

Tijdens de middaglunch kan je genieten van een zorgvuldig uitgekozen menu van de dag of gewoon bestellen à la carte.

 

’s Avonds kan je je, naast de vaste kaart en de vele suggesties, gewoon laten begeleiden door de chef die je zal verrassen met een verrukkelijk meergangenmenu.

Con Blani is een Keltische naam en betekent letterlijk ‘samenvloeiing van twee rivieren’. Hierbij werd verwezen naar het grondgebied tussen Rupel en Schelde waar ook onze gemeente toe behoorde.

 

Speciaal voor de Week van de Smaak stelt Conblani een suggestiemenu voor, mét streekbieren van de Vleesmeester Brewery uit Edegem!

 

Voorgerecht

Witloofkroket gemaakt met 'Hoogheid' en pancetta. 

 

(Hoogheid: Bier gebrouwen voor de band 'Uwe Hoogheid' Het bevat Simcoe, Citra en Amarillo hop. Oranjekleurig bier met een dikke witte schuimkraag.

Licht wazig. Moutige neus. Fruitig aroma's. Moutige aanzet met fruitige prikkels van mandarijnen zeste. Een beetje gistig. Afwisselende aromatische smaaktinten.

Kruidig dan fruitig. Een lichte bitterheid blijft voortdurend aanwezig. Droge afdronk met een zoete florale nasmaak met bittere toetsen.)

 

Hoofdgerecht

 

Everzwijnragout - Black Pudding en kroketjes

 

(Black Pudding: Artisanaal Belgisch/Deense “Russian Imperial Stout”, zwart bier van hoge gisting, met nagisting in de fles, niet gepasteuriseerd, ongefilterd.)

 

Dessert

 

Parfait van chocolade met Jour de Fête

 

(Jour de Fête: Jour De Fête is een bier van 4% met een IBU van 50. De kleur is licht tot helderblond. De toon wordt vooral aangegeven door de aanwezigheid van de hopsoorten: Simcoe en Amarillo.)

 

Prijs menu: €37.00 p.p.

Aangepaste bieren: €8.00 (degustatieglas bij iedere gang; 16.5cl)

 

Conblani 3
Conblani 4
Conblani 5
Infopunten
Info Restaurant Conblani
ADRES
Edegemsesteenweg 88
2550 Kontich

CONTACTEER ONS
03/337 58 21
be@conblani.be

OPENINGSUREN

Maandag – dinsdag – vrijdag en zondag is onze keuken open van 12.00u – 14.00u en ‘s avonds van 18.00u tot 21.00u
Zaterdag is onze keuken open van 18.00u tot 21.00u
Woensdag en donderdag zijn onze sluitingsdagen,

RESERVEREN?

http://www.conblani.be/reserveren/