Streeksuggesties bij Restaurant De Ganzenpoel

Chef Steven tovert in Restaurant de Ganzenpoel te Kontich topkwaliteit op je bord. Zijn passie voor streekproducten van de Zuidrand zet hij om in de meest verfijnde gerechten. 

 

Voor de Week van de Smaak in de Zuidrand maakte hij de volgende 3 creaties met onze streekproducten. 

 

1° gerecht

Gebakken Sint- Jakobsvrucht met bereidingen van knolselder gemarineerd met Migino hazelnootolie, ravioli van parmezaan, sabayon van Tall poppy's streekbier "yesterday's favourite".

 

2° gerecht

Gegrilde pulpo met bereidingen van butternut pompoen gemarineerd met Migino pompoenpitolie, mandarijn en duindoornbes. 

 

3° gerecht

Gebakken hertenkalf, crème en krokant van wortel, crumble van koffie, een jus van Lewis bier van Patrick Volders en een pastille van ganzenlever.

 

 

Week van de Smaak De Ganzenpoel 1
Week van de Smaak De Ganzenpoel 2
Week van de Smaak De Ganzenpoel 3
Infopunten
Info Restaurant de Ganzenpoel
ADRES
Sint -Jansplein 12 bus 1
2550 Kontich

Tel: 03 458 05 13
GSM: 0472 12 52 33

Openingsdagen:

Dinsdag tot en met vrijdag, zaterdagavond

Zaterdagmiddag enkel groepen > 10 personen

Zondag en maandag gesloten


Openingsuren:
Van 12.00 uur tot 14.30 uur
Van 18:30 uur tot 21.30 uur

e-mail: info@deganzenpoel.be