Wifi

Comfort Classification
A

Het scoutslokaal ’t Luytershof van Scouts, Gidsen & Akabe Lint is een mooi gebouw gelegen aan een groot grasveld en verschillende bossen. We verhuren ons lokaal aan verenigingen voor weekends en kampen. 

Naast het lokaal ligt een grasplein van 1,1 hectaren (11.000m²), waar gretig op gespeeld kan worden. Er bestaat de mogelijkheid om tenten op het grasveld te zetten. Ons terrein heeft ook een ruime kampvuurkring. 

De Vondeling is een begrip in de omgeving van Lint. Bij uitbaters Machteld en Leo voel je je altijd welkom. Je moet er beslist een keertje gaan brunchen of een terrasje gaan doen.

Bij restaurant Karno geniet je van heerlijke vleesgerechten, gegrild in de Mibrasa houtskooloven.

Een perfecte afsluiter van een stevige wandeling in domein Hof ter Linden. 

Een ontspannen terrasje doen terwijl de kinderen naar hartenlust spelen?

Dat doe je bij 't Of in Hove. Dit fijne restaurant biedt je de lekkerste gerechten voor het hele gezin, gemaakt met marktverse en seizoensgebonden producten. 

Bij regenachtige dagen, kunnen de kinderen zich amuseren in de nagelnieuwe binnenspeelruimte, terwijl de ouders genieten

Pastis biedt een authentieke Franse brasseriekeuken en frisse Oosterse suggesties. Lunch of diner, de focus ligt altijd op de versheid van de ingrediënten, seizoensgebonden gerechten en een onberispelijke presentatie. In het weekend kun je bij Pastis ook heerlijk ontbijten of brunchen. Pastis' menu volgt de seizoenen, terwijl klassiekers als tomate-crevette, steak op de grill en hamburgers een fijne constante op de kaart zijn. Pastis bevindt zich in een oud herenhuis aan een rustige straat. In lente en zomer zit je heerlijk het ruime terras.

Bistro L’orto wordt gezien als the place to be in Mortsel, onder andere voor de geweldige ontbijten.
Halfweg tussen de twee grote commerciële verkeersaders, de Mechelsesteenweg en de Statielei, ligt het ontmoetingspunt van de shoppingwijk van Mortsel.
Dit herenhuis in flamand stijl verwelkomt u in een aangename sfeer. Warmte en authenticiteit zijn de kernwoorden van de eigenaars van deze charmante bistro.

Niet ver van kasteel Hof ter Linden verwelkomt Wendy je in café Den Baron.
Tijdens de zomermaanden is het er gezellig genieten van de zon op het terras.

Ter Elst
Comfort Classification

Ter Elst is perfect gelegen in de groene rand van Antwerpen, vlak bij de kunststad Antwerpen. Het hotel beschikt over 49 ruime kamers en 4 suites. Deze zijn volledig uitgerust met gratis fairtrade koffie- en theefaciliteiten, gratis draadloos internet, kluis, airco,... Tevens beschikt ons hotel over een zeer ruime parking. Naast onze diensten als hotel kan u bij Ter Elst ook terecht om een zaal te huren. Wij beschikken over 19 polyvalente vergaderzalen waaronder ook een beursruimte, een auditorium en een evenementenhal.

Het Laarhof is een café met het label Toerise Welkom!.
Je kan er met je fiets terecht op het grote zonneterras achteraan.