B&B

Comfort Classification
4 sterren

Als je te midden van de boomgaarden staat, doet niets vermoeden dat je slechts enkele kilometers van de historische steden Antwerpen en Lier bent. Voor toeristen en zakenlui is het een gedroomde uitvalsbasis voor een weekendje Antwerpen of Lier.

B&B koken & co is de ideale plek om even te onthaasten en te genieten middenin het verrassend groene Waarloos (Kontich).
Jessica en Dave ontvangen jou in een warme en huiselijke sfeer. 
De twee kamers zijn voorzien van een zalig bed, lekkere dons, badjas, badlinnen, TV, opbergkast, persoonlijke badkamer en een waterarrangement.
Het is mogelijk om een deluxe ontbijt te reserveren en 's avonds een gezellig diner te nuttigen, met veel liefde klaargemaakt door chef Dave. 

Comfort Classification
4 sterren

B&B De Vennehoeve ligt op een boogscheut van Antwerpen en Lier maar toch rustig gelegen in het landelijke Vremde. De twee mooie gastenkamers zijn gelegen in onze gerenoveerde hoeve. Het domein is 1 hectare groot. Het is een verblijf met een uniek aangelegde tuin met hoogstamboomgaard en pluktuin. We hebben ook een kinderboerderij met talrijke boerderijdieren en een zwembad. Ook teambuilding is bij ons mogelijk.