Tentoonstelling 'Met Gevaert aan tafel' in Mortsel

De bibliotheek van Mortsel, het burgerinitiatief ‘Mortsel weer (h)eerlijk thuis’ (MWHT) en de ‘Academie voor de Streekgebonden Gastronomie’ (ASG) snuisterden opnieuw door vergeten menu’s van Lieven Gevaert. 

Speciaal tijdens ‘De week van de smaak’ van 15 tot 25 november kan je in de bibliotheek van Mortsel terecht voor deze boeiende tentoonstelling 'Met Gevaert aan tafel'.

Op donderdag 15/11 om 19u is iedereen van harte welkom, de toegang is gratis! 

De tentoonstelling wordt dan feestelijk geopend met de boekvoorstelling van Freddy Michiels, 'Lekker en typisch Vlaanderen', hij neemt je op zijn culinaire reis door Vlaanderen. 

Je kan tevens een aantal ambachtelijke producten uit Mortsel proeven. 

 

 

 

Tentoonstelling 'Met Gevaert aan tafel' in Mortsel
Infopunten