Zuidrand-mysterie in Borsbeek

zuidrand wandelapp borsbeek

Er valt een nieuw Zuidrand-mysterie te ontdekken in Borsbeek via de Zuidrand-wandelapp.

Paniek in Borsbeek! Kiki heeft jullie hulp nodig. Ze heeft een beeld gemaakt van een zeemeermin, maar dat is nu verdwenen. Kom Rani en Jerome helpen om het mysterie van de bronzen zeemeermin op te lossen.

PRAKTISCHE INFO 

Startpunt: Zoomweg (Fort 3), Borsbeek (vlakbij wandelknooppunt 11 en speelbos) 

De wandeling is 3 km lang en duurt ongeveer 1u30. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en niet toegankelijk voor rolstoel en buggy.

Download de gratis app in de Google of Apple Appstore: zoek op ‘Zuidrand mysteries’ en word ook een superspeurder.

Zorg dat je toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

 

ONTDEK OOK DE ANDERE ZUIDRAND-MYSTERIES

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Met jouw talenten erbij, worden jullie een topteam. Ga met Noor en Lukas mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel de vier spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op je wandelroute. En verdien jouw detective-diploma. 

De Streekvereniging Zuidrand ontwikkelde in 2018 4 Zuidrand-mysteries via deze wandelapp. Ontdek de mysteries in Aartselaar, Edegem, Kontich en Boechout! Sinds 2023 kan je ook in Borsbeek, Lint en Mortsel nieuwe mysteries ontdekken. Hove volgt in najaar 2023.