Zuidrand-mysterie in Lint

wandelapp Lint

Ontdek het Zuidrand-mysterie in Lint! Download de gratis app in de Google of Apple Appstore, en word ook een superspeurder.

Kom Rani en Jerome helpen om het mysterie van de verdwenen honing op te lossen en redt het verjaardagsfeest van Jef de parkkabouter. Geef het juiste antwoord op hun vragen en ontmasker de honingdief. Jef de parkkabouter rekent op jullie!

PRAKTISCHE INFO

De wandeling is 5km lang en duurt ongeveer 2 uur. Gedeeltelijk ontoegankelijk voor rolstoel en buggy (mogelijkheid tot omleiding via de app). 

Startpunt: Gemeentepark Lint, ingang Schoolstraat

Zorg dat je toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

 

ONTDEK OOK DE ANDERE ZUIDRAND-MYSTERIES

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Met jouw talenten erbij, worden jullie een topteam. Ga met Noor en Lukas mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel de vier spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op je wandelroute. En verdien jouw detective-diploma. 

De Streekvereniging Zuidrand ontwikkelde in 2018 4 Zuidrand-mysteries via deze wandelapp. Ontdek de mysteries in Aartselaar, Edegem, Kontich en Boechout! Sinds 2023 kan je ook in Borsbeek en Mortsel een Zuidrand-mysterie helpen oplossen. Hove volgt in najaar 2023.